Vedligeholdelse på
Vodskov Kirkegård

Abonnement: Stor

Play Video

På Vodskov kirkegård passer vi et to-plads gravsted, og dette er et eksempel på vores store abonnement. Fælles for alle vores abonnementer er, at vi i perioden fra marts til november, og månedligt i vintermådenerne, vedligeholder gravstedet ved at rive, luge, fjerne ukrudt, påføre algerens til gravstenen, beskærer planter samt bortskaffer visne blomster og planter. Vi holder naturligvis øje med gravstedet hele året og sørger for, at alt står fint til. 

Granpynt, forårs- og sommerblomster & blomsterbuket

Den pårørende og den øvrige familie besøger gravstedet ofte, og de valgte derfor vores store abonnementspakke, så gravstedet kan fremstå smukt hele året. I abonnementet er det inkluderet, at vi planter smukke forårsblomster i begyndelsen af foråret og udskifter dem med sommerblomster hen på sommeren, når temperaturene stiger. Den pårørende har på gravstedet fået etableret et hjerteformet blomsterbed, hvorom vi planter forårs- og sommerblomsterne for at give et pænt og symmetrisk udtryk. Dette har vi besluttet sammen med den pårørende, og vi er altid åbne for individuelle ønsker, der gør gravstedet så personligt som muligt. 

I slut oktober, hvis temperaturen er lav nok, begynder vi at pynte gravstedet med gran. Denne granpynt pryder gravstedet i vintermåneder, og skaber en smuk stemning til jul. Derudover sætter og tænder vi et lys på gravstedet hver eneste måned – hele året. I dette tilfælde sættes lyset i den mellemstørrelse lanterne, som den pårørende har tilkøbt gennem Memmora.

Som noget helt særligt for vores store abonnement, er der en valgfri blomsterbuket inkluderet, der kan blive sat på en personlig mærkedag; i dette tilfælde en fødselsdag. Den pårørende valgte den blomsterbuket, vi kalder ’Den vilde’. Buketten er et alternativ til den mere klassiske buket og har et meget sprudlende, naturligt og råt udtryk med elementer af sæsonens mange farver.

I løbet af hele året tog vi en række billeder af det pyntede gravsted og delte dem med familien via deres profil her på siden. Billedeservice er en del af alle vores abonnementer.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justod gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

Vild og naturlig blomsterbuket

Hos Memmora har vi et bredt udvalg af planter,  blomster, gran- og gravpynt for at give alle muligheden for at skabe præcis dét gravsted, de ønsker. I vores store abonnement er den fineste blomsterbuket inkluderet. De pårørende har valgt den buket, vi kalder ‘Den vilde’, som er sammensat i samarbejde med vores danske blomsterbindere. Det sprudlende udtryk i buketten skaber en unik stemning på gravstedet. Udover at der inkluderes forårs- og sommerblomster, lys, gran og buket har vi benyttet os af de fineste lanterner med smukke bloklys, der pryder aftenerne med det fineste skær. Alle vores produkter er nøje udvalgt med fokus på hårdførhed for at sikre en lang levetid i det danske, alsidige klima.

En miljørigtig tilgang

Memmora har sin daglige gang i naturen på byernes og landets kirkegårde. Derfor føler vi et stort ansvar for gøre vores del af arbejdet for at reducere vores fælles påvirkning af miljøet. Vi er bevidste om, hvordan vores arbejde påvirker miljøet. Vi arbejder med nogle udvalgte målsætningerne fra FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling, herunder ansvarligt forbrug og produktion samt livet på land. Dette omhandler blandt andet, at vi støtter danske gårde og gartnerier, der arbejder efter højeste økologiske standarder for genanvendelse og produktion.

Så enkelt er det

1 - vælg abonnement

I Danmark har man som pårørende pligt til at vedligeholde et gravsted. Det vil vi gerne hjælpe med. Vores hold af gartnere har derfor udarbejdet tre forskellige typer af abonnementer, og der er noget for alle.

2 - vi vedligeholder

Vores dygtige hold af gartnere i Memmora kommer forbi gravstedet hele året rundt. Vi vedligeholder, planter, pynter, beskærer, vander og sørger for, at gravstedet altid er smukt og velholdt i alle årets måneder.

3 - følg resultatet

Gartneren tager en række fine billeder af det velholdte gravsted, hver gang vi har været på besøg. Disse billeder findes på din profil her på siden, og derfra kan du nemt dele dem med familie og venner.