Vedligeholdelse på Nørresundby Kirkegård

Abonnement: Lille

Play Video

Dette gravsted på Nørresundby Kirkegård er et almindeligt to-plads kistegravsted i størrelse. Margrethe, som er den pårørende til gravstedet, ønskede, at vi skulle holde gravstedet fint og rent uden behov for yderligere pynt eller prangende farver. Gravstedet er etableret med grussten, hvilket skaber en ren stemning og holder ukrudt nede. Vi sørgede for at rive og luge gravstedet grundigt samt fjerne al ukrudt, visne blade og andet nedfaldent. Hernæst rensede vi gravstenen samt påførte algerens, så den er klar til et forår i det danske, alsidige klima med varierende temperaturer og nedbør. Hækkene og buskene blev beskåret, så symmetrien på gravstedet blev bibeholdt. 

Abonnementstypen for dette gravsted er lille abonnement. Dette betyder, at der i abonnementet er inkluderet lugning, rivning, algerens, billedservice, hæk- og planteklipning. 

 

At være til stede uden egentlig at være det

Margrethe og hendes familie, og mange andre vi taler med, fortæller os, at de sætter stor pris på, at vi tager os tid til at tage en række gode og ordentlige billeder af gravstedet, planterne og detaljerne, inden vi tager videre. Disse billeder kan man nemt dele med sin familie eller venner ved at gemme billederne og videresende dem. Alternativt kan man også via sin profil her på Memmora dele dem på sociale medier via ikonerne på billedernes højre hjørne. 

Tilvalg af gravstedslys

Hos Memmora har vi et bredt udvalg af planter,  blomster, gran- og gravpynt for at give alle muligheden for at skabe præcis dét gravsted, de ønsker. I dette eksempel af det lille abonnement har de pårørende valgt at tilkøbe et vores smukke gravstedslys, som vi tændte ved slutningen af besøget. De langtidsbrændende flammer i lyset skabte en fin stemning på gravstedet. Alle vores produkter er nøje udvalgt med fokus på hårdførhed for at sikre en lang levetid i det danske, alsidige klima.

En miljørigtig tilgang

Memmora har sin daglige gang i naturens elementer på byernes og landets kirkegårde, hvorfor vi har et stort ansvar for gøre vores del for at reducere vores påvirkning af miljøet. Vi er bevidste omkring, hvordan vores arbejde påvirker det miljø, vi alle færdes i. Vores strategi for miljøadfærd er baseret på at støtte danske gartnerier og landbrug, der arbejder efter højeste standarder for økologisk genanvendelse og produktion.

Så enkelt er det

1 - vælg abonnement

I Danmark har man som pårørende pligt til at vedligeholde et gravsted. Det vil vi gerne hjælpe med. Vores hold af gartnere har derfor udarbejdet tre forskellige typer af abonnementer, og der er noget for alle.

2 - vi vedligeholder

Vores dygtige hold af gartnere i Memmora kommer forbi gravstedet hele året rundt. Vi vedligeholder, planter, pynter, beskærer, vander og sørger for, at gravstedet altid er smukt og velholdt i alle årets måneder.

3 - følg resultatet

Gartneren tager en række fine billeder af det velholdte gravsted, hver gang vi har været på besøg. Disse billeder findes på din profil her på siden, og derfra kan du nemt dele dem med familie og venner.