Vedligeholdelse på Almen Kirkegård

Abonnement: Mellem

Play Video

Gravstedet på Almen Kirkegård i Aalborg er et almindeligt tre-plads kistegravsted i størrelse. Bente, som er den pårørende til gravstedet, ønskede, at gravstedet skulle fremstå smukt og varmt, men samtidig med et præg af simplicitet. Gravstedet er tilvalgt med grussten, hvilket skaber en ren stemning og holder ukrudt nede. Vi sørgede naturligvis først og fremmest for at rive og luge gruset samt fjerne al ukrudt, visne blade og andet nedfaldent. Hernæst rensede vi gravstenen samt påførte algerens, så den er klar til et forår i det danske, alsidige klima med varierende temperaturer og nedbør. 

Abonnementstypen for dette gravsted er mellem abonnement. Dette betyder, at der i abonnementet er inkluderet lugning, rivning, algerens, billedservice, hæk- og planteklipning, granpynt til vinter og jul, beplantning af forårs- og sommerblomster samt seks tændte lys fordelt over året. Denne case er udført i det tidlige forår, hvorfor vi tager den fine granpynt af gravstedet og byttet den ud med forårsblomster.  

Danske, økologiske planter og blomster

De plantede forårsblomster er de fine, økologiske stedmoderblomster og primula. De yndige forårsblomster pryder gravstedet med stærke farver i foråret. Det er to alsidige og stærke stauder, som klarer de danske forhold flot og derfor for mange er storfavoritter i foråret. De pårørende til gravstedet havde også et ønske om, at vi plantede blomsterne i to rækker foran gravstenene, så det hjalp vi dem selvfølgelig med. Vi synes, det klæder symmetrien foran gravstenene rigtig fint. Vi klippede hækken og beskar buskene, så de fremstod i fin stand. Familien har via vores shop valgt at tilkøbe to af vores fine lanterner, hvori vi tændte store bloklys, hvis refleksion i glasset lyser gravstedet utrolig fint op.   

Vi placerede og tændte også ét af de seks gravstedslys, som følger med i vores mellem abonnement. Vi rettede alt til og sørgede for, at gravstedet var smukt, fint og klar til det blomstrende, danske forår. Slutteligt tog vi en række billeder af det velholdte gravsted og delte dem med familien via deres profil her på siden. 

Vi tog efterfølgende en snak med Bente, som udtalte at “Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justod gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

Tilvalg af lanterner og lys

Hos Memmora har vi et bredt udvalg af planter,  blomster, gran- og gravpynt for at give alle muligheden for at skabe præcis dét gravsted, de ønsker. I dette eksempel på har vi udover de inkluderes blomster, lys og gran benyttet os af de fineste lanterner med smukke bloklys, der pryder aftenerne med det fineste skær. Alle vores produkter er nøje udvalgt med fokus på hårdførhed for at sikre en lang levetid i det danske, alsidige klima.

En miljørigtig tilgang

Memmora har sin daglige gang i naturens elementer på byernes og landets kirkegårde, hvorfor vi har et stort ansvar for gøre vores del for at reducere vores påvirkning af miljøet. Vi er bevidste omkring, hvordan vores arbejde påvirker det miljø, vi alle færdes i. Vores strategi for miljøadfærd er baseret på at støtte danske gartnerier og landbrug, der arbejder efter højeste standarder for økologisk genanvendelse og produktion. 

Så enkelt er det

1 - vælg abonnement

I Danmark har man som pårørende pligt til at vedligeholde et gravsted. Det vil vi gerne hjælpe med. Vores hold af gartnere har derfor udarbejdet tre forskellige typer af abonnementer, og der er noget for alle.

2 - vi vedligeholder

Vores dygtige hold af gartnere i Memmora kommer forbi gravstedet hele året rundt. Vi vedligeholder, planter, pynter, beskærer, vander og sørger for, at gravstedet altid er smukt og velholdt i alle årets måneder.

3 - følg resultatet

Gartneren tager en række fine billeder af det velholdte gravsted, hver gang vi har været på besøg. Disse billeder findes på din profil her på siden, og derfra kan du nemt dele dem med familie og venner.

1 - vælg abonnement

I Danmark har man pårørende pligt til at vedligeholde et gravsted. Det vil vi gerne hjælpe med. Vores hold af gartnere har derfor udarbejdet tre forskellige typer af abonnementer, og der er noget for alle.

2 - vi vedligeholder

Vores dygtige hold af gartnere bag Memmora kommer forbi gravstedet minimum hver 14. dag. Vi vedligeholder, planter, pynter, vander og sørger for et altid smukt og velholdt gravsted.

3 - følg resultatet

Gartneren tager en række fine billeder af det velholdte gravsted, hver gang vi har været på besøg. Disse billeder findes kan du finde på din profil her på siden og kan derfra nemt deles med familie og venner.