VELKOMMEN TIL, bedemanden

Bedemanden kan bistå med begravelse eller bisættelse igennem vores 5 lokale afdelinger. Den lokale bedemand finder du i Albertslund, Vallensbæk Brøndbyvester, Brøndby Strand, Brøndbyøster, Rødovre og Glostrup – alle steder tilbyder vi en personlig samtale om bisættelsen. Du er altid velkommen til at ringe på telefon 43 64 00 88 døgnet rundt.

Bedemanden.nu logo

Hjælp til et trygt skifte

I mere end 30 år har vi hjulpet ved mange forskellige bisættelser og begravelser. Fra de helt små intime ceremonier, til de helt store begravelser med flere hundrede mennesker. Vi løser alle opgaver, nøjagtigt som du måtte ønske det. Vores store erfaring og netværk giver de bedste muligheder for, at du får den hjælp og rådgivning, som du har brug for.

Med fem forretninger centralt placeret på Vestegnen har vi altid mulighed for at tilbyde en samtale i dit lokalområde, enten hjemme hos dig, eller i en af vores fem forretninger. Det er altid bedst, hvis du ringer og aftaler et tidspunkt for et møde, da det giver den bedste forudsætning for en god samtale. Vi træffes selvfølgelig døgnet rundt.

 

Lokation

Albertslundvej 3, Albertslund
Hovedvejen 122, Glostrup
Brøndbyøster Torv 79, Brøndby Brøndbyøster Torv 79, Brøndby Roskildevej 297, Rødovre

Telefon

+45 43 64 00 88

Email

info@bedemanden.nu

Bliv kontaktet af  
Bedemanden

flere samerbejdspartnere