Min side

Hej, jeg hedder Annebeth. Det er blandt andre mig, der passer og vedligeholder gravstedet.

Jeg er meget glad for, at du har haft tiltro til at lade Memmora og mig vedligeholde gravstedet. Vi gør alle hver eneste dag vores absolut bedste for at skabe præcis det mindested, du ønsker.

 

Husk endelig, at du altid kan tage kontakt til mig, hvis der er det mindste, jeg kan gøre for dig. Intet er for småt eller stort. Du kan finde kontaktoplysninger her. 

Gravstedets blomster, planter og træer er økologiske

Vi arbejder for at støtte danske gårde og gartnerier, der arbejder efter højeste standarder for økologisk genanvendelse og produktion. Vi står vores leverandører tæt, og vi sikrer gensidigt, at ingen hverken på kvalitet eller bæredygtighedsstandard går på kompromis. Alle vores produkter er ligeledes nøje udvalgt med fokus på hårdførhed for at sikre en lang levetid i det danske, alsidige klima. Vi bestræber udelukkende at benytte produkter produceret på danske marker eller i danske drivhuse fra lokale, organiske gartnerier og landbrug med kort transportafstand.

Vi står klar til at hjælpe dig

Memmora er Danmarks nye digitale platform, der skal gøre vedligeholdelse af gravsteder mere fleksibelt, overskueligt og transparent, så der bliver mere tid og rum til at mindes og fokusere på det, der er vigtigt. Vi er her for dig, og vi vil hjælpe så godt vi overhovedet kan. Her findes ingen dumme spørgsmål, og intet er for småt eller stort. 

Ræk endelig ud, hvis vi kan gøre det mindste for dig eller jer.