Cookie- & privatlivspolitik

Privatlivspolitik

1. Omfang

Memmora ApS, Tårnbygårdvej 9A, 2770 Kastrup, som du indgår aftalen med, dataansvarlige for indsamling, brug, videregivelse, opbevaring og beskyttelse af dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende national lovgivning (herefter ”Memmora”, “vi” eller “os”/”vores”).

Denne politik om behandling af personoplysninger gælder for alle Memmoras hjemmesider, applikationer, tjenester og værktøjer (samlet “Tjenester”), uanset hvordan du får adgang til dem og/eller bruger dem, f.eks. via mobilenheder.

Vi kan til enhver tid ændre denne politik om behandling af personoplysninger ved at oploade en ny version på hjemmesiden, der indeholder dato for seneste opdatering. Vi meddeler dig via e-mail om ændringer i denne politik om behandling af personoplysninger.

Ved tvivl om privatlivspolitik kan vi kontaktes på hej@memmora.dk.

 

2. Vi indsamler følgende personoplysninger

Vi indsamler og behandler de personoplysninger, du selv afgiver, evt. via de enheder (herunder mobilenheder), du anvender, når du bruger vores Tjenester, opretter en konto hos os, opdaterer eller tilføjer information til din konto eller når du korresponderer med os. Vi indsamler i nogle tilfælde også personoplysninger fra andre kilder, som beskrevet nedenfor.

Personoplysninger du giver os, når du anvender vore Tjenester eller opretter en konto hos os.

  • Identifikationsoplysninger, såsom dit navn, adresser, telefonnumre, fødselsdato eller e-mailadresser, når du opretter en konto hos os.
  • Andet indhold, du genererer eller som er knyttet til din konto – såsom ordrehistorik, gravstedsplacering- og oplysninger, status (aktiv, midlertidigt afbrudt, afsluttet), henvisninger eller købsmåde.
  • Økonomiske oplysninger (såsom kreditkort- eller bankkontooplysninger) i forbindelse med et køb eller tegning af abonnement.
  • Forsendelsesoplysninger, såsom navn og adresse og leveringsoplysninger.
  • I visse tilfælde, når du bruger vores Tjenester, kan du oplyse din alder, dit køn, interesser, personlige meddelelser på gavekort og foretrukne emner.
  • Du kan endvidere give os andre oplysninger via en formular på vores hjemmeside, ved at opdatere eller tilføje oplysninger i din konto, via chatbeskeder, tvistløsning eller når du på anden vis kommunikerer med os vedrørende vores Tjeneste.
 

Personoplysninger vi automatisk indsamler, når du anvender vores Tjenester eller opretter en konto hos os.

  •  Vi indsamler og behandler oplysninger om din interaktion med vores Tjenester, dine annonceindstillinger og din kommunikation med os. Disse oplysninger modtager vi fra de enheder (herunder mobile enheder), du anvender, når du tilgår vores Tjenester.
  • Oplysninger om enheder (herunder computere, mobiltelefoner) og forbindelser, såsom statistik over dine sidevisninger, trafik til og fra siderne, henvisnings-URL, annoncedata, din IP-adresse, din browserhistorik og dine logoplysninger.

Personoplysninger vi indsamler ved brug af cookies og lignende teknologier

  • Vi anvender cookies, webbeacons, unikke id-navne og lignende teknologier til indsamling af oplysninger om de sider, du får vist, de links du klikker på, og andre handlinger du foretager dig, når du bruger vores Tjenester, i vores reklamer eller e-mail-indhold.

  • For yderligere oplysninger om vores brug af disse teknologier og hvordan du kan administrere dem, henvises der til afsnittet Cookies og lignende teknologier.
 

Personoplysninger vi indsamler fra andre kilder

  • Vi indsamler og behandler almindelige personoplysninger modtaget fra tredjeparter og tilføjer sådanne oplysninger til dine kontooplysninger. Vi indsamler og behandler f.eks. demografiske og andre almindelige personoplysninger, som er offentligt tilgængelige;

  • Hvis du giver os personoplysninger om en anden person, må du kun gøre dette, hvis du har indhentet vedkommendes tilladelse. Du bør oplyse vedkommende om, hvordan vi indsamler, bruger, videregiver og opbevarer deres personoplysninger i overensstemmelse med vores politik om behandling af personoplysninger.
 
 

3. Sådan behandler vi dine personoplysninger – Formål og retsgrundlag

Vi behandler de personoplysninger, som vi indsamler fra dig til en række forskellige formål. Nedenfor er angivet de forskellige formål med vores behandling af dine personoplysninger, samt retsgrundlagene for behandlingen.

Vi behandler dine personoplysninger til at opfylde en kontrakt med dig og levere vores Tjenester, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6(1)(b) og for at overholde en retlig forpligtelse, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6(1)(c), herunder:

  • For at udføre den gravstedsvedligeholdelse og/eller levere de produkter, der er bestilt af dig. For at sikre en rigtig og sikker levering af din ordre, videregiver vi dine personoplysninger, som f.eks. gravstedsoplysniger og dit telefonnummer til den respektive gartner, der udfører arbejdet.

  • For at behandle betalinger og foretage kontostyring, drifte, styre og forbedre vores Tjenester og for at sikre, at vores Tjenester forbliver i sikker driftsmæssig stand.

  • For at kontakte dig og foretage fejlfinding i forbindelse med din konto, til tvistløsning, for at opkræve gebyrer eller andre skyldige beløb eller som ellers nødvendigt for at yde kundeservice.

    • Når vi retter henvendelse til dig i det ovenfor beskrevne øjemed, kan vi kontakte dig via e-mail, telefon og sms-beskeder/tekstmeddelelser.

    • For at yde andre tjenester, du har anmodet om og som beskrevet ved vores indsamling af oplysningerne.

  • For at forebygge, opdage, afhjælpe og undersøge svig, sikkerhedsbrud eller andre potentielt forbudte eller ulovlige aktiviteter.

  • For at håndhæve vores Forretningsbetingelser, nærværende politik om behandling af personoplysninger eller andre politikker.
 

Vi behandler dine personoplysninger på grundlag af vores legitime interesser, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6(1)(f), herunder:

  • Forbedring af vores Tjenester, f.eks. ved at gennemse oplysninger, som er forbundet med stallede eller nedbrudte sider, som opleves af brugere og som giver os mulighed for at identificere og løse problemer og forbedre din oplevelse.

  • Personalisering, måling og forbedring af vores annoncering på grundlag af dine indstillinger for annonceringstilpasning.

  • Vi anvender overordnede lokationsoplysninger for at yde lokaliseringsbaserede tjenester (såsom annoncering, søgeresultater og andet personaliseret indhold).

  • Brug af visse personoplysninger om dig, såsom din e-mailadresse, til at ”hashe” den og til deling med sociale medieplatforme, såsom Facebook, til at generere salgsemner, drive trafik til vores websteder eller til på anden måde at promovere vores produkter og tjenester. Disse behandlingsaktiviteter er baseret på vores legitime interesse i at foretage markedsføringsaktiviteter for at tilbyde dig produkter eller tjenester, som evt. måtte have din interesse. De sociale medieplatforme, som vi kan dele dine personoplysninger med, kontrolleres eller overvåges ikke af Memmora. Derfor bør evt. spørgsmål om hvorledes udbydere af de sociale medieplatforme behandler dine personoplysninger, rettes til sådanne udbydere. Bemærk venligst, at du når som helst kan anmode Memmora ApS om ikke at anvende dine oplysninger til direkte markedsføring ved at sende en e-mail til hej@memmora.dk.

  • Levering af serviceopdateringer.

  • Måling af effekten af vores e-mailmarkedsføringskampagner (f.eks. ved atanalysere åben- og klikfrekvenser).

  • Overvågning og forbedring af informationssikkerheden for vores websted ogapplikationer til mobile enheder.
 

Med dit samtykke, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6(1)(a) behandler vi dine personoplysninger for at:

  • Sende dig markedsføring via e-mail, sms/tekstmeddelelser, via din profil her på siden, FB Messenger eller andet.

  • Sende dig markedsføring fra tredjeparter.

  • Tilpasse den tredjepartsannoncering, du får vist på tredjepartswebsteder.

  • Sende dig meningsmålinger via undersøgelser eller spørgeskemaer og informeredig om vores Tjenester.
 

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Vi kan i nogle tilfælde anvende teknologier, hvor vi træffer afgørelser, der alene er baseret på automatisk behandling, herunder profilering. Vi træffer dog ingen afgørelser, der alene er baseret på automatisk behandling, herunder profilering, der har retsvirkning eller på tilsvarende vis betydeligt påvirker dig, medmindre det er nødvendigt for at indgå eller opfylde en kontrakt, såfremt vi har dit udtrykkelige samtykke eller som kræves i medfør af loven. Vi vil i disse tilfælde give dig meningsfulde oplysninger om logikken heri, samt betydningen og de forventede konsekvenser af en sådan behandling.

 

4. Dine valg vedrørende vores brug af dine personoplysninger

Kommunikationsindstillinger
Du kan kontrollere dine e-mailkommunikationsindstillinger ved at kontakte os (se Kontakt os nedenfor) eller via hej@memmora.dk.

Markedsføring
Hvis du ikke ønsker at modtage marketingkommunikation fra os, kan du i den e-mail, du modtager, framelde dig via linket, angive dine kommunikationsindstillinger ved følge den instruktionerne, som er beskrevet i den direkte kommunikation fra os eller kontakte os som beskrevet i afsnittet Kontakt os nedenfor. Husk på, at vi ikke uden dit samtykke sælger, udlejer eller på anden måde videregiver dine personoplysninger til tredjeparter til deres markedsføringsformål.

Annoncering
Hvis du ikke ønsker at deltage i vores annonceringspersonaliseringsprogrammer, kan du framelde dig ved at følge instruktionerne, som er beskrevet i vores Cookiepolitik. Herefter vil du ikke længere modtagepersonaliseret annoncering – Vi vil dog fortsætte indsamle personoplysninger som ellers er beskrevet i denne politik om behandling af personoplysninger. Vi tillader ikke, at tredjeparter sporer eller indsamler dine personoplysninger på vores websteder til deres egne annonceringsformål uden du har givet dit samtykke hertil.

Forblive logget på
Når du logger på din konto, giver vi dig mulighed for at forblive logget på i en vis tidsperiode. Hvis du anvender en offentlig eller delt computer, fraråder vi at du forbliver logget ind. Du eller evt. andre brugere af computeren/webbrowseren, som du bruger til at logge ind på, vil i givet fald være i stand til at se og skaffe sig adgang til de fleste dele af din konto og foretage visse specifikke handlinger i det tidsrum, de er logget på. De specifikke handlinger og kontoaktiviteter, som du eller evt. andre brugere af denne computer/browser kan foretage, inkluderer:

  • Vise oplysninger i Min Side

  • Afgive ordrer

  • Annullere ordrer

  • Opsige eller skifte abonnement
 

Hvis du forsøger at ændre din adgangskode, bedes du muligvis om at indtaste din adgangskode.

Du kan afslutte din session ved enten at logge af og/eller ved at slette dine cookies. Hvis du har aktiveret webbrowserindstillinger til beskyttelse af personoplysninger, kan du bare lukke din webbrowser, hvilket også afslutter din aktive session. Hvis du anvender en offentlig eller delt computer, bør du logge ud og/eller slette dine cookies, når du er færdig med at bruge vores Tjenester, for at beskytte din konto og dine personoplysninger.

 

5. Dine rettigheder

Du kan udøve de heri beskrevne rettigheder ved at sende en e-mail til hej@memmora.dk. Bemærk venligst, at vi kan bede dig om at bekræfte din identitet, før vi kan håndtere din anmodning.

Indsigt i dine oplysninger.
Du har som udgangspunkt ret til at få indsigt i, om vi behandler personoplysninger om dig, og i givet fald hvilke personoplysninger, vi behandler om dig, og hvordan vi behandler dem, samt at få tilsendt en kopi af dem.

Berigtigelse af urigtige eller ufuldstændige oplysninger.
Du har ret til at få berigtige urigtige eller ufuldstændige personoplysninger om dig. Bemærk, at du selv kan opdatere dine oplysninger via din Memmora-konto på Min side. Du er ansvarlig for at holde dine personoplysninger ajour.

Ret til dataportabilitet.
Du har i visse tilfælde ret til i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format at få udleveret de personoplysninger om dig, du har givet os og få overført oplysningerne til en anden dataansvarlig.

Ret til sletning.
Vi opbevarer som udgangspunkt dine personoplysninger så længe det er nødvendigt for at opfylde kontrakten mellem dig og os og for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser. Hvis du ikke længere ønsker, at vi behandler dine personoplysninger, kan du anmode om, at vi sletter dine personoplysninger og lukker din Memmora-konto. Bemærk venligst, at hvis du anmoder om sletning af dine personlige oplysninger:

  • Vil vi fortsat opbevare de personoplysninger, som er nødvendige for at vi kan forfølge vores legitime forretningsmæssige interesser, såsom afsløring og forebyggelse af bedrageri og forbedring af sikkerheden.

  • Vil vi opbevare og bruge dine personoplysninger i det omfang det er nødvendigt for at overholde vores retlige forpligtelser, f.eks. til brug for SKAT, lovpligtig rapportering og revisionsforpligtelser.

  • Vil vi opbevare kopier af dine slettede personoplysninger i backups i en begrænset periode, for at sikre, at vi kan genoprette Memmora-platformen i tilfælde af utilsigtet eller ondsindet tab og ødelæggelse.
 

Tilbagekaldelse af samtykke.
I de tilfælde, hvor du har givet dit samtykke til at Memmora ApS behandler dine personoplysninger, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os, ved at sende en meddelelse til hej@memmora.dk , hvori du angiver hvilket samtykke du trækker tilbage.

Bemærk venligst, at tilbagetrækning af dit samtykke ikke påvirker lovligheden af de behandlinger, som er baseret på et sådant samtykke før det trækkes tilbage.

Ret til begrænsning af behandling
Du har ret til at anmode os om at begrænse behandlingen af dine personoplysninger.

Ret til indsigelse mod behandling.
Du er ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, f.eks. i forbindelse med profilering, hvor en sådan behandling er baseret på vores legitime interesser. Hvis du gør indsigelse mod en sådan behandling, stopper vi behandlingen af dine personoplysninger til disse formål, medmindre vi er i stand til at påvise tungtvejende berettigede grunde til at foretage en sådan behandling eller behandlingen er nødvendig for at fastlægge, gøre gældende eller forsvare et retskrav.

Når dine personoplysninger behandles til brug for direkte markedsføring, kan du når som helst bede Memmora ApS om at stoppe denne behandling af dine oplysninger ved at sende en e-mail til hej@memmora.dk .

Indgivelse af klager.
Du er har ret til at indgive klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger eller i forhold til dine rettigheder:

Datatilsynet Borgergade 28, 5. 1300 København K. Telefon: 33193200 E-mail: dt@datatilsynet.dk

For yderligere oplysninger om, hvordan du klager til Datatilsynet henvises til Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk.

 

6. Sådan kan vi dele dine personoplysninger

Vi kan videregiver dine personoplysninger til tredjeparter og med følgende formål:

  • Stille fælles indhold og tjenester til rådighed (såsom registrering, køb og kundeservice).

  • Hjælpe med at opdage, undersøge, afhjælpe og forebygge potentielt svigagtige og ulovlige handlinger, brud på vores Forretningsbetingelser og datasikkerheden.

  • Fremsende personaliseret annoncering.

  • Forbedre deres produkter, websteder, tjenester, applikationer, værktøjer ogmarkedsføringskommunikationer.

  • Memmora ApS bruger udelukkende dine personoplysninger til at sende digmarkedsføringskommunikationer, hvis du har givet dit samtykke til at modtage sådanne kommunikationer fra dem eller hvis det ellers er tilladt ved lov.
 

Tjenesteudbydere og finansinstitutpartnere:

  • Tredjepartstjenesteudbydere, som hjælper os med at yde vores Tjenester, betalingstjenesteydelser, assistere os med at fremsende tilpasset annoncering, forebyggelse, opdagelse, afhjælpning og undersøgelse af potentielt ulovlige handlinger, brud på vores Forretningsbetingelser, svig og/eller sikkerhedsbrud, inddrivelse af regninger og anden virksomhedsdrift.

  • Tredjepartsleverandører (f.eks. GLS, PostNord, osv.), til hvem, vi videregiver leveringsadresser, kontaktoplysninger og forsendelsessporingsoplysninger til brug for levering af de købte ydelser og andre leveringsrelaterede kommunikationer.

    Domstole og offentlige myndigheder samt i forbindelse med søgsmål og som krævet i henhold til gældende lovgivning

  • For at overholde vores retlige forpligtelser, håndhæve vores Forretningsbetingelser eller til beskyttelse af en persons rettigheder, ejendom eller sikkerhed.

  • Til modparter i et søgsmål eller andre tredjeparter, hvis vi i god tro mener at videregivelse af oplysninger er nødvendig til forebyggelse af overhængende fysisk skade eller økonomisk tab eller for at indberette mistænkt ulovlig aktivitet.
 

Ændring af ejerskab
Hvis vi bliver genstand for en fusion eller virksomhedsovertagelse med/af et andet selskab, kan vi dele oplysninger med vedkommende i overensstemmelse med gældende lovgivning. Hvis en sådan begivenhed finder sted, kræver vi, at den nye enhed overholder denne politik om behandling af personoplysninger. Hvis vi påtænker at behandle dine personoplysninger til et formål, som ikke er dækket i denne politik om behandling af personoplysninger, underrettes du forinden behandlingen iværksættes.

 

7. Så længe opbevarer vi dine personoplysninger

Vores specifikke opbevaringsperioder for personoplysninger er dokumenteret i vores fortegnelser. Perioderne hvori vi opbevarer personoplysninger varierer afhængigt af formålet med behandlingen. De følgende faktorer har betydning for den fastsatte opbevaringsperiode:

  • Hvor længe er opbevaring af personoplysningerne nødvendig for at kunne levere vores Tjenester? Dette omfatter blandt andet opretholdelse og forbedring leveringen af vores produkter, opretholde sikkerheden i vores systemer, og opretholde passende forretnings- of regnskabsdata. Dette er den generelle regel, som etablerer grundlinjen for de fleste af vores perioder for opbevaring af personoplysninger.

  • Er personoplysningerne følsomme? I bekræftende fald er der som udgangspunkt en forkortet opbevaringsperiode.

  • Har du givet dit samtykke til et længere tidsrum? I bekræftende fald opbevarer vi oplysningerne i overensstemmelse med dit samtykke.

  • Er vi underlagt en retlig, kontraktlig eller lignende forpligtelse til at opbevare dine personoplysninger? F.eks. love, der pålægger os at opbevarer personoplysningerne i en given periode eller krav fra offentlige myndigheder, herunder domstole om at opbevaring af oplysningerne til brug for en undersøgelse eller retssag..
 

Efter at det ikke længere er nødvendigt for os at opbevare dine personoplysninger, sletter vi dem på en sikker måde i overensstemmelse med vores politikker om opbevaring og sletning af personoplysninger.

 

8. Globale aktiviteter

Med henblik på vedligeholde vores drift kan vi overføre, opbevare og behandle dine oplysninger indenfor vores koncern eller ved brug af med tjenesteudbydere baseret i og uden for EU/EØS Lovene i disse lande kan afvige fra de love, der gælder for dit bopælsland. For eksempel kan oplysninger indsamlet inden for EØS overføres, opbevares og behandles uden for EU/EØS til de formål, der er beskrevet i denne politik for behandling af personoplysninger. Når vi overfører personoplysninger til og/eller behandler personoplysninger uden for EU/EØS, har vi sikret, at der findes passende sikkerhedsforanstaltninger for at sikre et tilstrækkeligt niveau af databeskyttelse, herunder indgåelse af Standard Contractual Clauses (standardkontraktbestemmelser for overførsel af personoplysninger). Hvis du ønsker yderligere oplysninger om de forholdsregler, vi træffer, når vi overfører personoplysninger til lande uden for EØS, er du velkommen til at kontakte os.

 

9. Sikkerhed

Vi implementerer og opdaterer løbende administrative, tekniske og fysiske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod uautoriseret

adgang, tab, ødelæggelse eller ændringer. Nogle af de sikkerhedsforanstaltninger, vi benytter til at beskytte dine oplysninger, er firewalls, kryptering og adgangskontrol. Hvis du ved eller har grund til at tro, at dine Memmora-kontooplysninger er gået tabt, blevet stjålet, misbrugt eller på anden måde kompromitteret eller i tilfælde af en faktisk eller mistænkt uautoriseret brug af din Memora-konto, bedes du kontakte os ved at følge instruktionerne i afsnittet Kontakt os nedenfor.

 

10. Anden vigtig information om behandling af personoplysninger

Behandling af personoplysninger om børn
Vores websteder er beregnet til den generelle befolkning, ikke til børn. Vi indsamler ikke bevidst personoplysninger fra brugere, som skønnes at være børn i medfør af nationale lovgivning.

Tredjeparters politikker for behandling af personoplysninger
Denne politik om behandling af personoplysninger finder alene anvendelse på den behandling af personoplysninger, Memmora foretager i forbindelse med leveringen af vores Tjenester til dig. Hvis du videregiver dine personoplysninger til en tredjepart eller besøger et tredjepartswebsted via et link fra vores Tjenester, finder tredjeparternes politikker for behandling af personoplysninger anvendelse for de behandlinger, de foretager.

 

11. Kontakt os

Kontakt os, hvis du ønsker yderligere hjælp eller har spørgsmål på hej@memmora.dk.

 

 

Memmora ApS Cookiepolitik

Sammenfatning

Når du besøger eller interagerer med vores websteder, tjenester, applikationer, værktøjer eller meddelelsestjenester, anvender vi eller vores autoriserede serviceudbydere cookies, webbeacons, HTML 5 Local Storage og andre lignende teknologier til dataindsamling. Formålet er at hjælpe dig til at opnå en bedre , hurtigere og sikker oplevelse og til brug i markedsføringsøjemed.

Denne cookiepolitik er udarbejdet med henblik på at hjælpe dig til bedre at forstå disse teknologier og vores brug af dem på vores websteder, i tjenester, applikationer og værktøjer. Nedenfor finder du en sammenfatning af nogle hovedpunkter, som du bør have kendskab til vedrørende vores anvendelse af sådanne teknologier. Du kan gennemlæse hele indholdet af vores fulde cookiepolitik nedenfor.

Vores cookies og lignende teknologier tjener forskellige formål. De er enten nødvendige for funktionen af vores tjenester, hjælper os til at forbedre afviklingen af vores websider, giver dig ekstra funktionalitet eller sætter os i stand til at levere relevante og målrettede annoncer. Vi anvender cookies og lignende teknologier, som kun lagres på din enhed, mens din browser er aktiv (også kendt som ”session” cookies) og cookies og lignende teknologier, som lagres på din enhed i en længere periode (”permanente” cookies). Hvis din enhed giver dig muligheden for det, kan du altid blokere, slette eller deaktivere sådanne teknologier. Du kan administrere cookies og dine cookieindstillinger i din webbrowser eller dine enhedsindstillinger.

Hvor det er muligt, har vi truffet sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre uautoriseret adgang til vores cookies og lignende teknologier. Brugen af et unikt id-navn sikrer, at kun vi og/eller vores autoriserede tjenesteudbydere har adgang til cookieoplysninger.

Tjenesteudbydere omfatter virksomheder, som hjælper os med forskellige aspekter af vores forretning, såsom drift af websteder, tjenesteydelser, applikationer, annoncering og værktøjer. Vi anvender tjenesteudbydere til at levere relevante annoncer til dig i vores tjenester og andre steder på internettet. Disse tjenesteudbydere kan endvidere gemme cookies på din enhed via vores tjenester (tredjepartscookies). De indsamler evt. også information, som giver dem mulighed for at identificere din enhed, såsom din IP-adresse eller andre unikke enhedsidentifikatorer.

 

Fuld cookiepolitik

Hvad er cookies, webbeacons og lignende teknologier?

Ligesom de fleste andre websteder anvender vi teknologier, der består af små datafiler der anbringes på din computer, tablet, mobiltelefon eller andre enheder (herefter samlet betegnet som ”enhed”), og som giver os mulighed for at registrere visse oplysninger, hver gang du besøger eller interagerer med vores websteder, tjenester, applikationer, meddelelsestjenester og værktøjer samt til at genkende dig fra enhed til enhed.

Specifikke navne og cookietyper, webbeacons, unikke id-navne og lignende teknologier, som vi anvender til indsamling af information (f.eks. om de sider du besøger, de links du klikker på, og andre handlinger du foretager, når du bruger vores tjenester, i vores annoncer eller mail-indhold) kan ændres fra gang til gang. For bedre at kunne hjælpe dig til at forstå denne cookiepolitik og vores brug af sådanne teknologier, anvender vi følgende definitioner:

  • Cookies
    • Små tekstfiler (består typisk af bogstaver og numre), som anbringes i din

      browsers eller enheds hukommelse, når du besøger et websted eller får vist en besked. Cookies giver et websted mulighed for at genkende en bestemt enhed eller browser. Der er flere forskellige typer af cookies:

    • Sessionscookies udløber ved afslutningen af din webbrowsersession og giver os mulighed for at forbinde dine handlinger under den bestemte webbrowsersession.
      Permanente cookies lagres på din enhed fra en webbrowsersession til den næste, hvilket giver os mulighed for at huske dine indstillinger eller handlinger mellem flere forskellige sessioner. Førstepartscookies anbringes af det websted, du besøger.

    • Tredjepartscookies anbringes af et tredjepartswebsted, som er adskilt fra det websted, du besøger.

Cookies kan deaktiveres eller slettes ved hjælp af værktøjer, som er tilgængelige i de fleste webbrowsere. Indstillingerne i hver webbrowser, du benytter skal indstilles separat og forskellige webbrowsere byder på forskellige funktionaliteter og valgmuligheder.

  • Webbeacons
    • Små grafiske billeder (også benævnt ”pixel tags” eller ”gennemsigtige GIF-filer”), som kan anvendes på vores websteder, tjenester, applikationer, meddelelsestjenester og værktøjer, som typisk fungerer sammen med cookies til at identificere vores brugere og deres adfærd.
  • Lignende teknologier
    • Teknologier, som lagrer information i din webbrowser eller enhed, som anvender lokale, delte objekter eller lokal lagring, såsom flash-cookies, HTML 5-cookies og andre webapplikationsmetoder. Disse teknologier kan fungere på tværs af alle dine webbrowsere og kan under visse omstændigheder ikke styres af din webbrowser, men skal muligvis styres direkte via de installerede applikationer eller din enhed. Vi anvender ikke disse lagringsteknologier for at målrette annoncer til dig på eller uden for vores websteder.

Vi anvender udtrykkene ”cookies” eller ”lignende teknologier” omskifteligt i vores politikker som henviser til alle de teknologier, vi anvender for at lagre oplysninger i din webbrowser eller enhed, til indsamling af oplysninger eller for at identificere dig på den ovenfor beskrevne metode.

Dit valg og vores brug af cookies, webbeacons og lignende teknologier
Vi stiller visse webstedsfunktioner, tjenester, applikationer og værktøjer til rådighed, som udelukkede er tilgængelige ved anvendelse af disse teknologier. Du vil altid have mulighed for at blokere, slette eller deaktivere disse teknologier, såfremt dette tillades af din webbrowser, de installerede applikationer eller enhed. Hvis du imidlertid afviser brugen af cookies eller andre lignende teknologier, vil du muligvis ikke være i stand til at udnytte visse webstedsfunktioner, tjenester, applikationer eller værktøjer. Du bliver muligvis også nødt til at genindtaste din adgangskode oftere under din webbrowsingsession. For yderligere information om, hvordan du kan blokere, slette eller deaktivere disse teknologier, bedes du gennemse indstillingerne for din webbrowser eller indstillingerne for din enhed.

Generelt giver disse teknologier vores websteder, tjenester, applikationer og værktøjer mulighed for at lagre relevante oplysninger i din webbrowser eller på din enhed og derefter læse disse oplysninger for at identificere dig i forhold til vores servere eller interne systemer. Vi beskytter vores cookies og andre lignende teknologier for at sikre at kun vi og/eller vores autoriserede tjenesteudbydere kan aflæse dem ved at tildele dem et unikt id-navn som er udformet, således at det udelukkende kan læses af os. Vi lagrer ingen af dine personoplysninger i nogen af vores cookies eller andre lignende teknologier.

Evt. personoplysninger, som indsamles og lagres af os ved brugen af disse teknologier, indhentes først efter vi har foretaget underretning og indhentet samtykke: Vi indhenter dit samtykke ved at give dig en transparent oplysning om brugen af disse teknologier og, i det heri beskrevne omfang, ved at give dig mulighed for at deaktivere disse teknologier.

Vores brug af sådanne teknologier falder ind i følgende generelle kategorier:

  • Operationelt nødvendig
    • Vi kan anvende cookies, webbeacons eller andre lignende teknologier, som er nødvendige for driften af vores websteder, tjenester, applikationer og værktøjer. Dette omfatter teknologier, som giver dig mulighed for at få adgang til vores websteder, tjenester, applikationer og værktøjer, som kræves for at kunne registrere uregelmæssig adfærd på webstedet, til forebyggelse af svigagtige aktiviteter og til forbedring af sikkerheden eller som giver dig mulighed for at anvende vores funktioner, såsom indkøbskurv, gemte søgninger eller lignende funktioner:
  • Præstationsrelateret
    • Vi kan anvende cookies, webbeacons og andre lignende teknologier til at vurdere præstationen af vores websteder, applikationer, tjenester og værktøjer, herunder som en del af vores analyser til at forstå, hvordan du anvender vores websteder, fastslå om du har interageret med vores meddelelsestjeneste, fastslå om du har set på et emne eller link eller til at forbedre indholdet, applikationer, tjenester eller værktøjer på vores websted.
  • Funktionalitetsrelateret
    • Vi kan anvende cookies, webbeacons eller andre lignende teknologier, som er nødvendige for at vi kan give dig en forbedret funktionalitet, når du anvender vores websteder, tjenester, applikationer eller værktøjer. Dette kan omfatte identifikation af dig, når du logger på vores websteder eller at vi holder styr på dine specificerede indstillinger, interesser eller tidligere ting, du har set på, så vi kan forbedre præsentationen af indholdet på vores websteder.
  • Annoncering eller målretningsrelateret
    • Vi kan anvende førsteparts- eller tredjepartscookies og webbeacons til levering af indhold, herunder annoncer, som er relevante for dig, på vores websteder eller på tredjeparters websteder. Dette omfatter anvendelsen af teknologier til at forstå relevansen af annoncerne og indholdet, som leveres til dig, såsom om du har klikket på en annonce.

Hvis du ønsker at fravælge anvendelsen af tredjepartscookies og webbeacons, henvises der til afsnittet Annoncenetværk og Udvekslinger autoriseret af tredjeparter nedenfor. Fravalg af annonceringsrelaterede cookies fra førsteparter eller annonceringsrelaterede cookies og webbeacons fra tredjeparter, som beskrevet nedenfor, betyder ikke nødvendigvis, at du ikke får vist vores annoncer – det betyder kun at den pågældende reklame ikke målrettes til dig ved brug af første- eller tredjepartscookies, webbeacons eller relaterede teknologier.

Hvis du ønsker at fravælge alle de andre typer teknologier, som vi anvender på vores websteder, i vores tjenester, applikationer eller værktøjer, kan du gøre dette ved at blokere, slette eller deaktivere dem alt efter hvad din webbrowser eller enhed tillader.

Autoriserede tredjepartstjenesteudbyderes brug af disse teknologier
Vi arbejder i visse tilfælde sammen med tredjepartstjenesteudbydere, så som udbydere af annoncenetværk og annonceudviklingsprogrammer med det formål at kunne vise dig annoncer. Udbyderne af disse annoncenetværk og annonceudviklingsprogrammer kan gemme tredjepartscookies, webbeacons og lignende teknologier på din enhed til brug for indsamling af oplysninger. De kan endvidere indsamle din enheds id, IP-adresse, IDFA (id for reklame) eller Android id. Indsamlingen af disse oplysninger hjælper os med at målrette vores annoncer, så du modtager relevante annoncer, gennem vores eller tredjepartsudbyderes websteder eller i forbindelse med vores tjenester, applikationer og værktøjer.

Det er de enkelte tredjepartsudbyderes politikker for behandling af personoplysninger, der finder anvendelse på brugen af disse tredjepartscookies, webbeacons og lignende teknologier.

Vi samarbejder med følgende tredjeparter (ved at klikke på linket, kan du læse mere om den enkelte tredjeparts indsamling af oplysninger, herunder information om hvordan du til- og framelder dig). Meta; Google. Du kan læse mere om annoncerelateret tredjepartscookies, webbeacons og lignende teknologier, samt hvordan du kan undgå brugen heraf, på tredjepartsudbydernes websider:

http://www.youronlinechoices.eu

http://www.aboutads.info/choices

http://www.networkadvertising.org/choices

 

Brug af analyseværktøjer

Google Analytics
Vi bruger Google Analytics, et webanalyseværktøj fra Google Inc. (“Google”) for fortsat at kunne forbedre vores website. Google Analytics bruger cookies, som gemmes på din computer og lignende teknologier med det formål at analyserer din brug af vores website, applikationer, tjenester og værktøjer. Oplysninger om din brug af vores online tjenester (inklusiv din IP-adresse) sendes til en Google-server i EU/EØS, hvor IP-adressen anonymiseres, så den ikke længere kan spores tilbage til en fysisk person. Efter IP-adressens anonymisering, vil den bliver sendt til en Google server i USA, hvor den gemmes. Helt undtagelsesvis kan den fulde, ikke-anonymiserede IP-adresse sendes til Google i USA, hvor den anonymiseres. Google bruger disse oplysninger på vegne af os til at evaluere din brug af websiden, generere websitestatistikker og til at levere andre ydelser til os vedrørende websidestatistik og internetbrug. Din IP-adresse vil ikke blive sammenkørt med andre oplysninger hos Google.

Vi bruger endvidere Google Analytics rapporter til at evaluere anonymiserede oplysninger om demografi (f.eks. alder og køn), interesser hos besøgende på vores webside samt effekten af vores annoncering på andre websider (f.eks. antallet af visninger, antal klik på annonce), som vi modtager via tredjepartscookies og behandler i Google Analytics. Tredjepartsudbyderes modtager disse oplysninger via interessebaseret annoncering. Vi bruger endvidere denne anonymiserede information til brug for målrettet annoncering, levering af indhold skræddersyet i forhold til dine interesser, herunder annoncering på vores og andre websites eller får tredjeparter til at levere dette indhold (i forbindelse med brugen af tredjepartscookies).

Deaktivering af Google Analytics
Du kan blokere brugen af cookies i dine browserindstillinger. Såfremt du blokerer cookies, vil du muligvis ikke kunne bruge samtlige funktioner på vores webside. Du kan endvidere undgå at Google indsamler oplysninger via cookies, som relaterer sig til din brug af vores webside (inklusiv din IP-adresse), samt at Google behandler disse oplysninger ved at downloade og installere browser “plug-in”, der tilgængeligt via følgende link: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Du kan finde yderligere information her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout eller www.google.com/intl/de/analytics/privacyoverview.html (general information om Google Analytics og databeskyttelse). Vi vil gerne påpege, at på Google Analytics på vores webside er blevet udvidet med koden “gat._anonymizeIp ();” for at sikre en anonym samling af IP-adresser (såkaldt IP-maskering).

Du kan endvidere undgå at Google Analytics indsamler IP-adresser ved at klikke på følgende link: Deaktivering af Google Analytics.

Afhængig af dit styresystem, kan du endvidere undgå at Google Analytics bruges på mobilversion af vores webside ved at ændre indstillingerne på din mobile enhed.

Hvis du ønsker at fravælge eller ændre Google Analytics, så du alene modtager indhold, der er skræddersyet til dine interesser, herunder annoncer, kan du gøre dette i Google annonceindstillinger.

Med undtagelse af vores tjenesteudbyderes eller andre autoriserede tredjeparters brug af sådanne teknologier tillader vi ikke at tredjepartsindhold på websteder inkluderer eller anvender cookies, webbeacons, lokal lagring eller lignende teknologier i sporingsøjemed eller til at indsamle dine personoplysninger for deres egne formål. Hvis du mener, at andet tredjepartsindhold muligvis indsamler personoplysninger eller anvender sporingsteknologier på et af vores websteder, bedes du indberette dette til hej@memmora.dk.