Inspiration

Tag et kig i vores inspirationsunivers. Her kan du læse meget mere om, blive inspireret til samt blive klogere omkring gravpynt, gravstedsabonnementer, priser på gravstedvedligeholdelse, blomster og planter på kirkegårdene, priser på begravelse, fredningstider, blomsterbuketter på gravsteder, grandækning, regler på kirkegården, lys på gravsteder og meget, meget mere.
Tag et kig i vores inspirationsunivers. Her kan du læse mere om, blive inspireret til og blive klogere omkring gravpynt, gravsteds- abonnementer, priser på gravsteds-vedligeholdelse, blomster og planter på kirkegårdene, priser på begravelse og meget mere.

Hvordan fungerer et gravstedsabonnement?

Konceptet er simpelt Vi vedligeholder gravsteder på abonnement, og vi gør det på følgende måde: Som pårørende har du pligt til at vedligeholde et gravsted. Det vil vi gerne hjælpe med. Vi har udarbejdet tre forskellige typer af abonnement, og der er noget for alle. Vores dygtige hold af gartnere bag Memmora kommer forbi gravstedet minimum hver 14. hverdag fra marts til og med oktober. Vi vedligeholder, planter, pynter og sørger for et altid smukt

Læs mere »

Gravpynt – Guide

Der er rigtig mange forskellige muligheder, når man skal vælge pynt til et gravsted. Vi har i denne guide forsøgt at lave et nemt overblik over de forskellige muligheder. Vi har i denne guide også kommet med vores bud på, hvordan du kan pynte gravstedet i henholdsvis foråret, sommeren, efteråret og vinteren. Vi har givet vores bedste tanker om, hvad der fungerer godt som gravpynt på de danske kirkegårde, og hvad som ikke gør.

Læs mere »