Vi har et abonnement til alle

Vi har et
abonnement
til alle

Et abonnement til alle

I Danmark har man som pårørende pligt til at vedligeholde et gravsted. Det vil vi gerne hjælpe med. Holdet af gartnere bag Memmora har udarbejdet tre typer af abonnementer, der dækker alle behov. Fælles for alle abonnementerne er, at vi besøger gravstedet minimum hver 14. arbejdsdag, tager fineste hånd om det og sender dig billeder efter hvert besøg. Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til abonnementerne.

I Danmark har man som pårørende pligt til at vedligeholde et gravsted. Det vil vi gerne hjælpe med. Vores hold af gartnere bag Memmora har udarbejdet tre typer af abonnementer, der dækker alle behov. Fælles for alle abonnementerne er, at vi besøger gravstedet minimum hver 14. arbejdsdag, tager fineste hånd om det og sender dig billeder for hvert besøg. Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til abonnementerne.

Vores dygtige hold af gartnere bag Memmora har udarbejdet tre typer af abonnementer, der dækker langt de fleste behov, vi oplever. Fælles for alle abonnementerne er, at vi besøger gravstedet minimum hver 14. arbejdsdag, tager fineste hånd om det og sender dig billeder for hvert eneste besøg.

* Hækklipning kan variere efter kirkegårdens vedtægter.
* Aftalen er gældende fra den dag, hvor du indgår abonnementsaftalen og er en løbende aftale, der fortsætter til du opsiger abonnementet. Læs mere i vores handelsbetingelser.

I tvivl om det rigtige abonnement?

Lad os hjælpe dig.

Vores anbefaling er klar til dig

Vi anbefaler

* Hækklipning kan variere efter kirkegårdens vedtægter.
* Aftalen er gældende fra den dag, hvor du indgår abonnementsaftalen og er en løbende aftale, der fortsætter til du opsiger abonnementet. Læs mere i vores handelsbetingelser.

Se en række eksempler
på vores arbejde

Tilkøb til gravstedet

Vi leverer, planter og pynter.

Tilmelding til nyhedsbrev

Blomster

Vi har udvalgt sæsonens fineste blomster og planter. Vi støtter og samarbejder med danske samt økologiske blomsterbindere og gartnerier – til gavn for mennesker og miljøet. Kom med på vores rejse mod fortsat større bæredygtighed.

Højtider

Vores højtidspynt er baseret på den rå natur. Vi arbejder for at støtte danske, økologiske landbrug. Vores udvalg reflekterer sæsonens bedste muligheder. Her findes både grandekorationer, pyntegræskar, kurve og meget mere.

Gravpynt

Gravpynt tilfører det personlige udtryk på gravstedet. Alle vores produkter er slidstærke for at sikre en lang levetid i det danske, alsidige klima. Du finder lys, lanterner og meget mere, og vi opdaterer løbende med nye muligheder.